.

Látogatók

A Nagy Rengés...

2007.12.01. 19:01 | DOGMAN | Szólj hozzá!

Mikor Első Háborodott Kutya Ő Nagy Fenséges Keráljunk még fiatal herceg volt, kaladozott szerte a földkorongon, és még azon is túl. No de hogy a címnél maradjak, kalandozásai során sok jó társat, és sok szar ellenséget is szerzett magának. Így tett szert egy - büszke arcélű - indián barátra, akivel a Nagy Rengés idején találkozott. A Nagy Rengés úgy történedett, hogyis a Hős Hercegek és Lovagok szerte a világbúl, összejöttek egy csarnokba, és Nagy Rengés Tornát tartottak. Ehhez szükség volt a Tárgyra, amit mindeki magának megszerzett már előre, a kalandozásai során. Ezt a Tárgyat megbűvölve gazdája, egy álombeli világba tudott cseppenni, úgy mint minden résztvevője a tornának. Itt az álombéli világban aztán mindenki szabadon megküzdhetett a többi harcossal. Jó kis csapatok akalkultak ki, és nagy harcosok születtek és haltak. Néhány közülük:
- Winne2 a hős indián, aki nem sír akkor sem ha elfogyott a varázsszere, és összeszorított fogakkal hallgat, akármit kérdeznek tőle az inkvizítorok.

- Jürgen a hős német lovag, kinek ordításától megrepedeztek a szent csarnok falai. - volt Medve nevű és alkatú, talán viking vagy középgót harcos is, kinek nagy valószínnel egyszer villám csapott az orra elé, mert mindig sötétet látott...

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr43364277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása