.

Látogatók

Stand Up

2008.01.12. 13:40 | DOGMAN | Szólj hozzá!

Az tengnapi napnak estvéjén az Nagy Keráljaink, az Pénzügymninszter, az Udvari Szakács és az Udvari Bolond Zenész, a Balatonföldvári Mannamia Caféba hajtatott, és megtekintette Bödőcs Tibor és Kőhalmi Zoltán csepűrágó humoristák előadását.

Keráljságunk megjelent képviselőit eléggé zavarta az előadás alatt is folyton az asztalok között loholó pincérek látványa, de amúgy fergeteges szórakozással telt az estve.
Hasfájással küzdve hajtattunk haza a talján hintóval, akkora volt aköd fél egykor, hogy csak a szélvédőt lehettt látni. Szerencsére Moha bá mindig időben szólt ha jött a körforgalom. Akkor csak egy rántás a kantárokon jobbra majd utána rögtön balra és már haza is értünk.
A Humoristák mindent megtettek - mléghozzá jeles eredménnyel - a pórnép szórakoztatására. Gratula!!!!
És itt ragadom meg az alkalmat hogy Bödőcs úr kedves tisztelői szavazhassanak reája "A 2007-es év zalai embere" megmérettetésen. A következő alkalommal (2007.Február 22.) Kovács András Péter, és Badár Sándor fog szerepelni, Keráljságunk minden valószínűség szerint ott is képviseltetni fogja magát Becses és Nemes, és Szép, és Fenomenális, és egyéb dicső jelzők... tagjaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr97364294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: stand up comedy keráljság mannamia
süti beállítások módosítása