.

Látogatók

Ma felhívott az interaktív zsi*ó...

2008.06.16. 18:03 | DOGMAN | Szólj hozzá!

Csörög a telefon, felveszem: hát ki volt a vonalban???

Neeem nem a Pápa, és nem is Hatodik Lenin...

Hát fodor gábor a zsidesz nevében.

Ilyenkor automatikusan azt szoktam csinálni, hogy - ha élő személy van a túloldalon, akkor röviden egyeztetek és hagyom hogy elkezdje a mondókáját, ha meg robot akkor - kapásból shimán lenémítom a mikrofont, lehalkítom a hangszórót majd leteszem a telefont az asztalra. Hadd mondja a paraszt, hadd fogyjon a pénze.

Bár gondolom a politikusok süket szövege előre ki van fizetve, és nem lesz több kiadása mint ha nem hallgatnám meg, de ki tudja??

Az ám, de a zsidesz nem jáccik: választógombos menüt épít a szövegébe, ha az user nem nyom "tovább-ot" akkor bontja a hívást a robot.

Kérem szépen képzeljék el micsoda lehetőségek tárháza ez???

- Jnpt orbán viktór vagyok! ha kormányt akar váltani, ha kormányt akar váltani, nyomja meg az 1-es gombot, ha azt akarja én legyek a király akkor nyomja meg a 2-es gombot, a 2-es gombot. Ha Ön kerálj és át akarja adni nekem a keráljságát, nyomja meg, nyomja meg  a 3-as gombot. Ha dakota közmondásokat szeretne, szeretne hallani akkor nyomja meg a kettőskereszt gombot.
- [megnyomom az 1-est]
- Üdvözlöm az óhaját polgártárs, már csak 1 embert , 1 embert hozzon magával és miénk lesz a jövő , a hatalom, és a szittya dicsőség.

- Jónapot kedves szavazó elvtárs gyurcsányi fletó vagyok! Ha igen nyomja meg az 1-es gombot.
- [megnyomom az 1-est]
- IGGGGEEEEENNNN !!! Ebben a menüpontban az alábbiakból választhat: Ha egy új országot akar építeni nyomja meg az 5ös gombot.
- [megnyomom az 5-ös gombot]
- IGEEEEENN!!! Csináljuk meg!  Csináljuk meg!  Csináljuk meg!

- Jónapot kívánok fodor gábor vagyok! Ha azt szeretné hogy enyhüljön a melegek elleni előítélet nyomja meg a 0-ás gombot. Ha a börötnökben szaunát akar a raboknak nyomja meg a 2-es gombot, ha azt szeretné, hogy a "hátrányos helyzetűeknek" még több segélyt kelljen adni, nyomja meg a * gombot.
- [Na itt basznám földhöz a telefont!!!]

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr78524140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: telefon zsidó viktor interaktív fletó keráljság zsidesz
süti beállítások módosítása