.

Látogatók

Drogfutár megasztár..

2008.06.09. 17:59 | DOGMAN | Szólj hozzá!

Már most reklámozzák ker csatornákon hogy: az esti híradóban nyilatkozik a szegény beteg hazakegyelmezett drogfutár!

Hát a jó kurva édes anyját a kereskedelmi tvknek meg a drogfutárnak is, aki állítólag "halálos beteg". Persze és majd az én pénzemből kezelik itthon. Az ilyen döglött volna meg a börtönben bazmeg...  

"Átverték a csomaggal"... át mi??

Én meg nagykőrúti villamos vagyok!!! Meséld csak Andersen.

Ezért tart itt ez az ország ahol tart, a sok áfacsaló, tolvaj szutyok vállalkozó, a sok dolgozni nemakaró "polgár", meg a sok szarfaszú "költségtérítéstkérek" politikus miatt.

Aki meg összeszedné magát, dolgozik, fizet mindent becsületesen, annak kiszívják a vérét bazmeg. Fizessek az autómra adó hegyeket, álljak az orvosnál egész nap sorban, vegyek ki több nap szabadságot ha el akarok intézni valamit egy hivatalban????

Már nem sok húzása van itt az államnak, meg az egész szarfaszú bandának, okos enged szamár szenved alapon, meg fogok dobbantani innen a picsába. Nekem nem lesz büdös a munka sehol sem, de az nem mindegy, hogy mennyi gyümölcsét látom viszont az izzadságomnak.

Majd csak lesz olyan ország ahol megbecsülik az adófizetőt, a tolvaj geciket meg sittrebasszák egy életre. Legyen az politikus, vagy hétköznapi ember.

Ja a drogfutárokat meg felkötik!!!!

Széjjebasz az ideg............

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr96511578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: megasztár tb járulék drogfutár
süti beállítások módosítása